Naslovna - Apartmani - Hanioti - specijalna ponuda za smene 14.09 i 19.09.

specijalna ponuda za smene 14.09 i 19.09.

Cena od: 55 € 3000 din

Prevoz: Bus ili sopstveni

Kratak opis: specijalna ponuda za smene 14.09 i 19.09.2018 sa autobuskim prevozom

specijalna ponuda za smene 14.09 i 19.09.

         

Ovo popularno grčko letovalište na prvom "prstu" Halkidikija je udaljeno 103km od Soluna, 750km od Beograda,  i pruža zadovoljstvo pravog odmora. Prelepe plaže, mnogo zelenila i kristalno more će još jednom potvrditi da je Grčka pravi izbor.

 

Apartmani "NATAŠA" "A" kategorija  su udaljeni oko 100 m od plaže i 50 m  od centra Haniotija. Vila poseduje 1/2 std/apt, 1/3 apt, 1/4 apt. koji su kompletno opremljeni sa kuhinjom (šporet, frižider, posuđe za predviđen broj osoba), menjanje posteljine  i čišćenje apartmana vrši se na 5 dana, kupatilo (tuš/wc), klima (uključena u cenu), TV, terase i lift u zgradi kao i mogućnost parkinga ispred zgrade.

 

Apartmani  “ STELIOS” “A “ kategorija su 20 m udaljeni od plaže, 120 m od centra Haniotija. U mirnom su delu, okruženi zelenilom i ispred zgrade poseduju parking mesta. Svi apartmani/studija imaju novu kompletno opremljenu kuhinju (šporet, frižider, posuđe za predviđen broj osoba), menjanje posteljine i čišćenje apartmana vrši se na 5 dana, kupatilo

 

(tuš/wc),TV, klima (uz doplatu 5 eur dnevno/ protivvrednost) kao i prostrane terase opremljene sa garniturom za sedenje sa kojih Vam se pruža predivan pogled na more. Vila Stelios poseduje 1/2 std/, 1/3+1 apt, 1/4+1 apt,1/5 apt, 1/5 +1 apt.

 

cenovnik br.3  važi od 28.08.18.

 

 

 

SPECIJALNA PONUDA

 

Hanioti

 

Vila Natasa i vila Stelios

 

 

 

 

 

ZAKUP STUDIJA/APARTMANA PO OSOBI SA AUTOBUSKIM PREVOZOM

 

 

Smena 14.09-24.09 (10 noci)-65 eur po osobi

 

Smena 19.09-29.09 (10 noci)-55 eur po osobi

 

 

 

DINARSKI DEO PO SMENI PO OSOBI IZNOSI: 7700 DIN

 

DINARSKI DEO  ZA SOPSTVENI PREVOZ PO OSOBI IZNOSI: 3000 DIN

 

                                                          

 

Devizni deo iz tabele plaća se u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke.

 

 

 

Svi aprtmani 1/3 apt,1/4 apt, 1/5 apt imaju dodatni lezaj u vili Stelios.

 

 

 

U vili Stelios koriscenje klima uredja nije ukljuceno u cenu najam apartmana (doplata iznosi 5 eur dnevno), dok u vili Natasa je ukljucena u cenu.

 

 

 

BORAVISNA TAKSA JE 0.50 EUR PO DANU I SMESTAJNO JEDINI I PLACA SE NA LICU MESTA U VILI.

 

 

 

NAPOMENA: Promena već potvrđene rezervacije se naplaćuje 1.500,00 dinara.

 


 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: usluge smeštaja 10/15 noćenja (apartman / studio I kategorije prema lokalnoj kategorizaciji), usluge predstavnika turističke agencije.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO: obavezno međunarodno putno osiguranje – uplata se može izvršiti kod organizatora putovanja prema cenovniku osiguravajućeg društva, osiguranje od otkaza putovanja, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

 


 

Autobuski prevoz za Hanioti: polaskom sa parkinga kod Buvlje pijace na Novom Beogradu. DAN RANIJE u odnosu na datum smene iz cenovnika. Vreme i mesto polaska i povratka autobusa proveriti u agenciji dan pre polaska. Povratak autobusa za Srbiju je poslednjeg dana boravka iz Pefkohorija u 18:00 , iz Haniotija 18:15, iz Polihrona u 18:30. Predviđeno zadržavanje u Free shopu u povratku je do 30 min. Tačno vreme dolaska nije moguće predvideti precizno jer dolazak i povratak na odredište umnogome zavisi od zadržavanja na graničnim prelazima i carinskih formalnosti (u proseku putovanje može trajati 12-17 časova). Mesta predviđena za izlazak putnika u povratku su na svim navedenim i dozvoljenim izlazištima duž magistralnog i auto puta u Srbiji.

 

 

 

CENA PREVOZA:

 

Doplata za povratni transfer (minimum dve osobe) iz Novog Sada je 2.000 dinara po osobi; iz Kraljeva 1.200 din, Kragujevca 600 din i Čačka 1.200 din po osobi (transfer gostiju se vrši u zavisnosti od broja gostiju: automobilom, kombi vozilom ili autobusom). Za min. 20 putnika, moguće je organizovati prevoz iz svih gradova. Popust za putnike koji prevoz koriste od Niš ili gradova južno od Niša je 1000 dinara po osobi .

 


 

Prevoz putnika i njihovog prtljaga u odredištu se vrši do 150 – 250 m od vila. Organizator ima pravo da skrene prevozno sredstvo do 20ak km sa glavne maršrute radi skupljanja putnika i nema obavezu obaveštavanja putnika o tome. Organizator određuje mesta polaska i dolaska, mesta za pauze i njihovu dužinu.

 

 

 

Orijentaciono vreme i mesto polaska autobusa, orijentaciona vremena i mesta eventualnih usputnih priključivanja grupi: BEOGRAD 18.00 h (mesto polaska proveriti jedan dan pre polaska ); KOLARI 18.30 h (motel Kolari/pumpa); POŽAREVAC 18.40 h (pumpa Lukoil); VELIKA PLANA 19.00 h (motel Velika Plana/pumpa NIS Petrol); SVILAJNAC, TOPOLA 21.15 h (motel Stari Hrast); BATOČINA 21.30 h (motel Košuta); JAGODINA 22.00 h (pumpa Lukoil); ĆUPRIJA 20.15 h (motel Ravanica); PARAĆIN 20.20 h (restoran Tito); POJATE 20.30 h (restoran Evropa); ALEKSINAC 20.45 h (pumpa NIS Petrol); NIŠ 21.00 h (motel Nais/pumpa NIS Petrol); LESKOVAC 22.00 h (motel Atina); VRANJE 23.30 h (pumpa NIS Petrol). Svi putnici su u obavezi da se na mestu polaska pojave 30 minuta ranije u odnosu na planirana vremena. Orijentaciono vreme i mesto polaska transfera: NOVI SAD 16.30 h (kod Lokomotive); KRALJEVO 17.30 h (centar); KRAGUJEVAC 18.30 h (centar); ČAČAK 18.00 h (centar). U slučaju dodatnih, organizovanih transfera, moguće je čekanje prevoza do 60ak minuta.

 

 

 

Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 1.000 din po osobi.

 

 

 

Putovanje sopstvenim prevozom ne smanjuje cenu aranžmana.

 

 

 

USLOVI ZA DECU: dete do 3 godine starosti ne plaća smeštaj ukoliko ne koristi poseban ležaj; 2 deteta ukupne starosti do 12 godina se tretiraju kao jedna odrasla osoba i koriste samo jedan ležaj.

 

 

 

VAŽNA NAPOMENA: Pre izdavanja putne dokumentacije neophodno je da putnici uplate celokupan iznos izabranog aranžmana organizatoru putovanja. Molimo Vas da se informišete o svim detaljima vezanim za viziranje pasoša u svojoj agenciji, da se upoznate sa opštim i posebnim uslovima putovanja turističke agencije  AVE TOURS kao i sa opisom apartmana u programu za sezonu Leto 2015. pre nego sto izvršite uplatu za putovanje.

 

 

 

Uslovi korišćenja apartmana: Apartmani se koriste posle 14:00h prvog dana po programu, a poslednjeg dana se napuštaju najkasnije do 9:00h. Tokom boravka gosti sami čiste i održavaju apartman i obavezni su da ga prilikom napuštanja ostave u čistom stanju i sa kompletnim inventarom. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mestu, vlasniku apartmana. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema, posteljina, peškiri ali ne i toalet papir i sredstva za higijenu.

 

 

 

Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja klima uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.

 

 

 

Tokom boravka će uz Vas biti predstavnik naše agencije, koji će se brinuti o Vama i omogućiti Vam fakultativne izlete, Solun (cca 28eur) obilazak, Sveta Gora-brodom (cca 35eur), Aqua park (cca 30eur)... Placanje na licu mesta lokalnim agenijama.

 

 

 

U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika PRVOG dana boravka, da bi se na njih moglo reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika – neće biti razmatrane!

 

 

 

Program je rađen na bazi 35 putnika.

 

Organizator putovanja “AVE TOURS'', zadržava pravo da u slučaju više sile ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili pomeri datum polaska, i to najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje.

 

 

 

 

 

ZA OVO PUTOVANJE VAŽE OPŠTI I POSEBNI USLOVI PUTOVANJA  AGENCIJE "AVE TOURS" OD 25.01.2018.

 

LICENCA OTP 60/2010 OD 02.02.2010.


pretraga
radno vreme

Agencija radi od ponedeljka do petka od 10h-16h, subotom i nedeljom ne radimo.

Online rezervacije

Preporučujemo

Grčka Hoteli leto 2012

Grčka Apartmani

Kartice